• Masini de spalat

  Calcarul este principalul factor ce detterioaza piesele unei masini de spalat automate sau de spalat vase .

  Pentru a evita duritatea rufelor sau opacitatea vaselor venim in ajutorul dvs cu noua tehnologie anticalcar - filtrul anticalcar
  Mai mult
 • Cuptoare

  Reparatii cuptoare cu microunde. Reparam cuptoare cu microunde toate modelele indiferent de defect in Suceava, Piatra Neamt, Iasi si Bacau.

  Asiguram service cu personal autorizat si cu experienta in domeniu.
  Mai mult
 • Hote

  Dispunem de un atelier utilat modern cu testere pentru diagnosticarea defectelor, stand de probe si o intreaga gama de scule speciale, dispozitive si echipamente necesare lucrarilor de reparatii.

  Mai mult
 • Frigidere

  Oferim service frigidere, reparatii frigidre (orice marca si model, orice defectiune) la domiciliul clientului, prin servicii rapide si de calitate.

  Raspundem garantat la comenzi in maxim 12 ore, in functie de disponibilitatea dumneavoastra.
  Mai mult

Reparatii electrocasnice in Iasi

Suntem una din putinele firme ce acopera aproape toata gama de electrocasnice. Pentru orice tip de reparatie oferim GARANTIE.

REPARATII MASINI DE SPALAT IASI  este un domeniu de activitate indispensabil gospodarii dumneavoastra. Prin reparatii masini de spalat noi intelegem un serviciu complet in cadrul caruia clientul ne suna si noi ne deplasam la el si rezolvam problema. Nu confundati serviciile de reparatii masini de spalat care sunt facute in mod professional cu vechile servicii de reparatii masini de spalat care presupuneau sa va deplasati cu masina la sediul nostru si sa asteptati saptamani intregi. Sunati-ne si veti vedea ce inseamna un serviciu profesionist.

Oferim reparatii la domiciliu pentru o gama larga de electrocasnice, cum ar fi :

 • masini de spalat rufe
 • reparatii frigidere
 • masini de spalat vase
 • cuptoare
 • multe altele

Reparatii frigidere Iasi

Frigiderele facand parte din aria electrocasnicelor, echipa noastra de tehnicieni este specializata si in reparatii frigidere Iasi pentru orice marca si model. Fiindca de cele mai multe ori este mai bine sa prevenim decat sa reparam, oferim de asemenea si mentenanta pentru electrocasincele dumneavoastra in scopul de a impiedica deteriorarea acestora.

Toti tehnicienii nostri sunt bine instruiti in repararea frigiderelor sau a combinelor frigorifice astfel incat nu trebuie sa va faceti griji ca problema nu va fi depistata, iar pe decursul ultimilor ani ne-am cladit o reputatie care ne face sa iesim in evidenta printr-un pret al serviciului nostru mult mai ieftin decat al altor firme de reparatii frigidere din Iasi. Prin serviciul nostru de reparatii frigidere Iasi garantam Calitatea.

Reparatii aer conditionat

Cand alegi sa colaborezi cu noi pentru a-ti achizitiona sau a te folosi de serviciile noastre de reparatii aer conditionat Iasi, nu doar ca vei beneficia de cele mai bune servicii din domeniu si de cele mai moderne echipamente, dar vei beneficia de asemenea si de cele mai mici preturi. Cu o echipa de tehnicieni impartita pe 3 judete din Moldova, am reusit incet incet sa ne facem un renume in domeniul reparatiilor de electrocasnice, fiind prompti si oferind profesionalism pentru fiecare proiect de montaj sau reparatii aer conditionat, reparatii frigidere Iasi, cuptoare sau masini de spalat.

Ne puteti gasi in:

 • Bucuresti
 • Bacau
 • Iasi
 • Piatra Neamt
 • Suceava
 • Targu Neamt
 • Roman

Va putem enumera o parte din marcile pe care le reparam : Whirlpool, Indesit, Ariston, Ardo, Arctic, AEG, Amica, Alaska, Altus, Beko, Basic, Bauknecht, Bosch, Candy, Campomatic, Daewoo, Electrolux, Euroline, Electra, Fagor, Fourlis, Gorenje, Gala, Haier, Hansa, Hoover, Hyundai, Hotpoint, IAR, Ignis, LG,Miele, Maxwell, Meister, Nei, Ocean, Platinium, Polar, Philco, Samsung, Siemens, Siltal, Servis, San Giorgio, Technolux, Techwood, Tricity Bendix, Westwood, Zanussi, Zerowat.

Contactati-ne:

Locatii:

Service pentru:

Reparatii masini de spalat Arctic Reparatii masini de spalat Ariston Reparatii masini de spalat Beko Reparatii masini de spalat Bosch Reparatii masini de spalat Candy Reparatii masini de spalat Daewoo Reparatii masini de spalat Electrolux Reparatii masini de spalat Franke Reparatii masini de spalat Gorenje Reparatii masini de spalat Hoover Reparatii masini de spalat Hyundai Reparatii masini de spalat Ignis Reparatii masini de spalat Indesit Reparatii masini de spalat LG Reparatii masini de spalat Miele Reparatii masini de spalat Rex Reparatii masini de spalat Samsung Reparatii masini de spalat Siemens Reparatii masini de spalat Smeg Reparatii masini de spalat Whirlpool Reparatii masini de spalat Zanussi Reparatii masini de spalat Hansa