• Masini de spalat

  Calcarul este principalul factor ce detterioaza piesele unei masini de spalat automate sau de spalat vase .

  Pentru a evita duritatea rufelor sau opacitatea vaselor venim in ajutorul dvs cu noua tehnologie anticalcar - filtrul anticalcar
  Mai mult
 • Cuptoare

  Reparatii cuptoare cu microunde. Reparam cuptoare cu microunde toate modelele indiferent de defect in Suceava, Piatra Neamt, Iasi si Bacau.

  Asiguram service cu personal autorizat si cu experienta in domeniu.
  Mai mult
 • Hote

  Dispunem de un atelier utilat modern cu testere pentru diagnosticarea defectelor, stand de probe si o intreaga gama de scule speciale, dispozitive si echipamente necesare lucrarilor de reparatii.

  Mai mult
 • Frigidere

  Oferim service frigidere, reparatii frigidre (orice marca si model, orice defectiune) la domiciliul clientului, prin servicii rapide si de calitate.

  Raspundem garantat la comenzi in maxim 12 ore, in functie de disponibilitatea dumneavoastra.
  Mai mult

Reparatii electrocasnice in Piatra Neamt

Suntem una din putinele firme ce acopera aproape toata gama de electrocasnice. Pentru orice tip de reparatie oferim GARANTIE.

REPARATII MASINI DE SPALAT Piatra Neamt  este un domeniu de activitate indispensabil gospodarii dumneavoastra. Prin reparatii masini de spalat noi intelegem un serviciu complet in cadrul caruia clientul ne suna si noi ne deplasam la el si rezolvam problema. Nu confundati serviciile de reparatii masini de spalat care sunt facute in mod professional cu vechile servicii de reparatii masini de spalat care presupuneau sa va deplasati cu masina la sediul nostru si sa asteptati saptamani intregi. Sunati-ne si veti vedea ce inseamna un serviciu profesionist.

Oferim reparatii la domiciliu pentru o gama larga de electrocasnice, cum ar fi :

 • masini de spalat rufe
 • frigidere
 • masini de spalat vase
 • cuptoare
 • multe altele

Reparatii frigidere Piatra Neamt

Echipa noastra ofera servicii profesionale si eficiente de reparatii masini de spalat, reparatii frigidere in Piatra Neamt, montaj si reparatii instalatii de aer conditionat, totul la domiciliul clientului.

Activam in domeniul reparatiilor de electrocasnice inca din 2004, reusind in acest timp sa fim destul de cunoscuti in principalele judete ale Moldovei. Oferind clientilor servicii eficiente de reparatii frigidere si reparatii aer conditionat in Piatra Neamt, solutii ieftine si practice, experienta in domeniu si comunicare rapida, ne-am cladit o arie de clienti destul de mare, clienti care spre bucuria noastra ne si recomanda.

Reparatii aer conditionat

Tehnicienii si inginerii nostri va pot oferi cele mai bune si mai practice solutii pentru alegerea, montarea si repararea aparatelor de aer conditionat in Piatra Neamt. Pe langa aceste criterii, venim de asemenea si cu cele mai mici preturi in oferirea serviciilor de reparatii aer conditionat.

Oferim mententata si instalare pentru aparate de aer conditionat atat pentru birouri cat si pentru locuinte personale. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati in legatura cu problema dumneavoastra. Experienta noastra in industria de reparatii aer conditionat Piatra Neamt isi spune cuvantul, avand la activ peste 100 de clienti multumiti.

Ne puteti gasi in:

 • Bacau
 • Iasi
 • Piatra Neamt
 • Suceava
 • Targu Neamt
 • Roman

Va putem enumera o parte din marcile pe care le reparam : Whirlpool, Indesit, Ariston, Ardo, Arctic, AEG, Amica, Alaska, Altus, Beko, Basic, Bauknecht, Bosch, Candy, Campomatic, Daewoo, Electrolux, Euroline, Electra, Fagor, Fourlis, Gorenje, Gala, Haier, Hansa, Hoover, Hyundai, Hotpoint, IAR, Ignis, LG,Miele, Maxwell, Meister, Nei, Ocean, Platinium, Polar, Philco, Samsung, Siemens, Siltal, Servis, San Giorgio, Technolux, Techwood, Tricity Bendix, Westwood, Zanussi, Zerowat.

Contactati-ne:

Locatii:

Service pentru:

Reparatii masini de spalat Arctic Reparatii masini de spalat Ariston Reparatii masini de spalat Beko Reparatii masini de spalat Bosch Reparatii masini de spalat Candy Reparatii masini de spalat Daewoo Reparatii masini de spalat Electrolux Reparatii masini de spalat Franke Reparatii masini de spalat Gorenje Reparatii masini de spalat Hoover Reparatii masini de spalat Hyundai Reparatii masini de spalat Ignis Reparatii masini de spalat Indesit Reparatii masini de spalat LG Reparatii masini de spalat Miele Reparatii masini de spalat Rex Reparatii masini de spalat Samsung Reparatii masini de spalat Siemens Reparatii masini de spalat Smeg Reparatii masini de spalat Whirlpool Reparatii masini de spalat Zanussi Reparatii masini de spalat Hansa