• Masini de spalat

  Calcarul este principalul factor ce detterioaza piesele unei masini de spalat automate sau de spalat vase .

  Pentru a evita duritatea rufelor sau opacitatea vaselor venim in ajutorul dvs cu noua tehnologie anticalcar - filtrul anticalcar
  Mai mult
 • Cuptoare

  Reparatii cuptoare cu microunde. Reparam cuptoare cu microunde toate modelele indiferent de defect in Suceava, Piatra Neamt, Iasi si Roman.

  Asiguram service cu personal autorizat si cu experienta in domeniu.
  Mai mult
 • Hote

  Dispunem de un atelier utilat modern cu testere pentru diagnosticarea defectelor, stand de probe si o intreaga gama de scule speciale, dispozitive si echipamente necesare lucrarilor de reparatii.

  Mai mult
 • Frigidere

  Oferim service frigidere, reparatii frigidre (orice marca si model, orice defectiune) la domiciliul clientului, prin servicii rapide si de calitate.

  Raspundem garantat la comenzi in maxim 12 ore, in functie de disponibilitatea dumneavoastra.
  Mai mult

Reparatii electrocasnice in Roman

Oferim servicii complete de reparatii masini de spalat la domicilul dumneavoasta. Agentia noastra nu se ocupa doar cu reparatiile masinilor de spalat rufe, ci ofera de asemenea si servicii de reparatii pentru frigidere, pentru masini de spalat vase, pentru cuptoare si multe alte electrocasnice.

Reparatii masini de spalat Roman – cele mai mici preturi si cea mai buna calitate!

Deoarece firma noastra este flexibila si ofera servicii de reparatii diverse putem spune ca suntem una din putinele firme din Roman ce acopera aproape toata gama de electrocasnice.

Datorita faptului ca intelegem greutatea cu care un produs electrocasnic de dimensiuni mari poate fi transportat la un service de reparatii, noi va venim in ajutor, oferind servicii de reparatii masini de spalat sau alte electrocasnice direct la domiciliul clientului, pe toata zona orasului Roman.

Oferim reparatii la domiciliu pentru o gama larga de electrocasnice, cum ar fi :

 • masini de spalat rufe
 • reparatii frigidere Roman
 • masini de spalat vase
 • cuptoare
 • multe altele

Reparatii frigidere Roman

Pe langa repararea masinilor de spalat, echipa din Roman exceleaza de asemenea si pentru reparatii frigidere.

Frigiderul sau combina frigorifica sunt electrocasnicele care dau viata bucatariei, ruland non stop si fiind folosite de toti membrii familiei. In mare parte, cei ce apeleaza la serviciile noastre de reparatii frigidere Roman intampina probleme legate de scurgeri de freon, probleme de alimentare, sau piese care se dezintegreaza. Echipa noastra executa reparatii frigidere la domiciliu indiferent de marca acestuia.

Fie ca doriti reconditionarea frigiderului dumneavoastra sau doriti achizitionarea unuia nou, daca sunteti din Roman noi va putem asigura service pentru frigider sau va putem indruma in alegerea unei combine frigorifice noua si performanta. Daca sunteti in cautare de tehnicieni specializati in reparatii frigidere Roman, frigotehnistii nostri sunt solutia!

Reparatii aer conditionat Roman

Dispunand de o numeroasa echipa de tehnicieni frigotehnisti, va venim in ajutor in repararea aparatului de aer conditionat la un pret de nerefuzat.

Pe langa oferirea serviciilor de reparatii aer conditionat Roman, de asemenea comercializam si montam echipamente complete de aer conditionat pentru birouri, case, sau apartamente. Montajul se va exectua intr-o maniera profesionala iar daca pe parcursul garantiei produsului electrocasnic intampinati probleme in functionarea acestuia, asiguram service gratuit.

Ne puteti gasi in:

 • Bucuresti
 • Bacau
 • Iasi
 • Piatra Neamt
 • Suceava
 • Targu Neamt
 • Roman

Va putem enumera o parte din marcile pe care le reparam : Whirlpool, Indesit, Ariston, Ardo, Arctic, AEG, Amica, Alaska, Altus, Beko, Basic, Bauknecht, Bosch, Candy, Campomatic, Daewoo, Electrolux, Euroline, Electra, Fagor, Fourlis, Gorenje, Gala, Haier, Hansa, Hoover, Hyundai, Hotpoint, IAR, Ignis, LG,Miele, Maxwell, Meister, Nei, Ocean, Platinium, Polar, Philco, Samsung, Siemens, Siltal, Servis, San Giorgio, Technolux, Techwood, Tricity Bendix, Westwood, Zanussi, Zerowat.

Contactati-ne:

Locatii:

Service pentru:

Reparatii masini de spalat Arctic Reparatii masini de spalat Ariston Reparatii masini de spalat Beko Reparatii masini de spalat Bosch Reparatii masini de spalat Candy Reparatii masini de spalat Daewoo Reparatii masini de spalat Electrolux Reparatii masini de spalat Franke Reparatii masini de spalat Gorenje Reparatii masini de spalat Hoover Reparatii masini de spalat Hyundai Reparatii masini de spalat Ignis Reparatii masini de spalat Indesit Reparatii masini de spalat LG Reparatii masini de spalat Miele Reparatii masini de spalat Rex Reparatii masini de spalat Samsung Reparatii masini de spalat Siemens Reparatii masini de spalat Smeg Reparatii masini de spalat Whirlpool Reparatii masini de spalat Zanussi Reparatii masini de spalat Hansa