• Masini de spalat

  Calcarul este principalul factor ce detterioaza piesele unei masini de spalat automate sau de spalat vase .

  Pentru a evita duritatea rufelor sau opacitatea vaselor venim in ajutorul dvs cu noua tehnologie anticalcar - filtrul anticalcar
  Mai mult
 • Cuptoare

  Reparatii cuptoare cu microunde. Deplasare gratuita. Verificare gratuita. Reparam cuptoare cu microunde toate modelele indiferent de defect in Suceava, Piatra Neamt, Iasi si Bacau.

  Asiguram service cu personal autorizat si cu experienta in domeniu.
  Mai mult
 • Hote

  Dispunem de un atelier utilat modern cu testere pentru diagnosticarea defectelor, stand de probe si o intreaga gama de scule speciale, dispozitive si echipamente necesare lucrarilor de reparatii.

  Mai mult
 • Frigidere

  Oferim service frigidere, reparatii frigidre (orice marca si model, orice defectiune) la domiciliul clientului, prin servicii rapide si de calitate.

  Raspundem garantat la comenzi in maxim 12 ore, in functie de disponibilitatea dumneavoastra.
  Mai mult

Sfaturi utile

Cum ne afecteaza calcarul masina de spalat?

Calcarul este principalul factor ce deterioreaza piesele unei masini de spalat automate sau a unei masin de spalat vase si nu numai. In timpul trecerii apei prin instalatia masinii de spalat automate sau vase, sarurile minerale dizolvate in apa se depun sub forma de crusta. Depunerile sunt foarte intense in cazul modificarii temperaturii apei.

Pentru a evita duritatea rufelor sau opacitatea vaselor venim in ajutorul Dvs cu noua tehnologie anticalcar ..... filtrul anticalcar.

De ce e bine sa evitam calcarul?

O data format calcarul in interiorul masinii de spalat rufe sau vase reduce randamentul de transfer termic, creste consumul de energie, reduce diametrul tuburilor si provoaca costuri ridicate pentru curatirea sau inlocuirea acestora. Montand acest Filtrul anticalcar se reduc depunerile de calcar si masina Dvs va avea o viata mai lunga, iar rufele vor fi mai placute la atingere.

Haine mai moi, masini mai sanatoase

Hainele nu mai sunt atat de moi sau culoarea nu mai e aceeasi? Cand faceti programul cu rufe colorate luati un capac cu otet alb si rasturnati-l in cuva, iar impreuna cu Filtrul anticalcar hainele Dvs vor deveni moi si colorate ca la inceput.

Cum se introduc hainele in masina de spalat?

Depinde de tipul de haine pe care vrem sa le spalam, nu introduceti haine colorat deschise (rosu, portocaliu, roz) impreuna cu cele colorat inchise(ablastru, verde, maro). Pentru o durata de viata mai lunga, hainele trebuiesc spalate in functie de culoare/culori.Cele albe se spala doar cu cele albe, iar cele negre doar cu cele negre.

Ce tip de detergent e bine sa folosim?

Pentru a avea rufe mai curate nu conteaza ce tip de detergent folosim, lichid sau pulbere, e important sa folosim un detergent de marca.

Cum scap de grasimea adunata in masina de spalat vase?

Pentru a scapa de acel strat de grasime depus pe peretii masinii de spalat vase, e bine de stiut ca putem folosi produse tipice pentru curatarea masinii de spalat vase.

Mirosuri insuportabile in frigider?

Pentru a scapa de mirosurile neplacute din frigiderul Dvs luati o ceascuta de cafea macinata si asezatil-o pe ultimul raft din frigider. O data la trei patru zile schimbati cescuta de cafea si astfel mirosurile din frigiderul Dvs vor disparea.

Unde e cea mai scazuta temperatura din frigider?

In partea de jos a frigiderului gasim cea mai scazuta temperatura.

Cum de aseaza legumele in frigider? Dar carnea?

Este important sa stim cum ne amenajam cum ne asezam alimentele in frigider.

 • toate legumele si fructele trebuiesc spalate si sterse (uscate) inainte de introducerea in frigider;
 • ouale pot fi spalate cu apa simpla si asezate in compartiment special (cu capac inchis);
 • branza si toate produsele lactate (se stie ca laptele este un mediu mai mult decat propice pentru dezvoltarea microbilor...) puse in cutiute de plastic sau in folii de staniol sau plastic;
 • mezelurile si carnea, invelite in folii, puse pe rafturi separate de celelalte produse;
 • sticlele de suc, bere...sa fie spalate inainte de a fi introduse in frigider;
 • frigiderul trebuie dezghetat (daca nu are dezghetare automata) si spalat saptamanal;
 • nu uitati ca frigiderul si congelatorul trebuiesc spalate si dezinfectate periodic.

Vara trebuie sa-l curatati mai des din cauza fructelor si legumelor care sunt pastrate . Nu toti microbii sunt distrusi de temperaturile joase.

Locatii:

Service pentru:

Reparatii masini de spalat Arctic Reparatii masini de spalat Ariston Reparatii masini de spalat Beko Reparatii masini de spalat Bosch Reparatii masini de spalat Candy Reparatii masini de spalat Daewoo Reparatii masini de spalat Electrolux Reparatii masini de spalat Franke Reparatii masini de spalat Gorenje Reparatii masini de spalat Hoover Reparatii masini de spalat Hyundai Reparatii masini de spalat Ignis Reparatii masini de spalat Indesit Reparatii masini de spalat LG Reparatii masini de spalat Miele Reparatii masini de spalat Rex Reparatii masini de spalat Samsung Reparatii masini de spalat Siemens Reparatii masini de spalat Smeg Reparatii masini de spalat Whirlpool Reparatii masini de spalat Zanussi Reparatii masini de spalat Hansa